Bagom MyEsportsCard

MYESPORTSCARD ER ET UNGT, DANSK STARTUP, DER STARTEDE MED ET ØNSKE OM AT SKABE NYE OG SPÆNDENDE MÅDER AT FEJRE ESPORTEN PÅ. OG MED VORES SENESTE ESPORT CARDS MENER VI BESTEMT, AT VI GODT PÅ VEJ TIL AT GØRE DETTE. FORDELEN VED AT VÆLGE MYESPORTSCARD ER, UDOVER DEN HØJE KVALITET OG DEN GODE PRIS, AT VI HAR STREAMLINED PROCESSEN, SÅ DET ER MEGET HURTIGERE OG NEMMERE AT DESIGNE DIT EGET KORT.

Hos MYESPORTSCARD slipper du derfor for lang ventetid, da du ikke skal forbi vores designere. Vi giver dig skabelonen og du designer så helt selv dit eget kort real-time. Når du placerer din ordre er designet derfor allerede klar og vi kan gå direkte til produktion, hvorfor du ikke skal vente uger på at modtage din ordre. En anden fordel ved dette, er selvfølgelig også, at du nemt kan rette i dit eget design og sikre, at det bliver helt som du ønsker det. Vi håber, at du vil være en del af vores rejse.

Hos MYESPORTSCARD værner vi om den danske kvalitet. Derfor er alle vores e-sport kort produceret med det bedste, mest slidstærke materiale og er ligeledes nemme at hænge op på væggen. Samme kvalitet afspejles selvfølgelig i vores kundeservice, som vi tager meget seriøst, hvorfor vi altid tilbyder hjælp via chat, hurtige besvarelser på mail og selvfølgelig en streamlined, lynhurtig leverings-proces, hvor du kan følge med fra start til slut.

MYESPORTCARD’s personlige e-sport kort gør det nemlig muligt nemt at designe dit helt eget, personlige e-sport kort af høj dansk kvalitet. Kortene kan bruges til mange ting - fra en fed gadget til dig selv til en gave til kammeraten. Ja selv til et humoristisk selvportræt hos mor og far, hvis det er det din kreativitet byder på. Mulighederne er mange.

Byg dit eget e-sport kort i dag med MYESPORTSCARD - og se hvor let og sjovt, det er. Hvis du har feedback til vores produkt eller ønsker hertil, så hører vi meget gerne fra dig. Vi forsøger hele tiden at forbedre ikke bare vores kundeservice og hjemmesideoplevelse, men også værdien af vores produkt.